NGVW

Over NGVW

Gymnastiek en GYM-XL

Iedere dinsdagmiddag is het weer een verrassing hoe de gymzaal omgetoverd is door juf Geanne. Juf Geanne sluit aan bij het niveau van het kind, zodat het voor ieder kind leuk en uitdagend blijft. Gymnastiek is een goede basissport om kinderen motorische vaardigheden bij te brengen waar ze later veel aan hebben.

Kortom: samen spelen en sporten met veel plezier!

15:45 - 16:30 groep 1 (peuters & kleuters)

16:30 - 17:15 groep 2 (basisschoolgroep 3-4)

17:15 - 18:15 GYM-XL (basisschoolgroep 5 en ouder)

Bij GYM-XL kan het allemaal. Juf Geanne overlegd met de groep wat ze leuk vinden en bedenkt hierop leuke uitdagende sportlessen.

 

Recreatief volleybal  

Wil je graag volleyballen in Westerlee? Dat kan, en wel op de maandagavond van 20:00 tot 21:30 uur. De groep kenmerkt zich door de verscheidenheid van de spelers, wisselend van jong tot oud, man en vrouw en uiteenlopend in niveau en ervaring. De avond begint met een warming-up, gevolgd door inspelen en technische training. Daarna worden er 2 teams gemaakt om de rest van de avond volleybal te kunnen spelen. Het volleybal is puur recreatief en niet gericht op wedstrijden, echter wordt er over het algemeen fanatiek gespeeld met als doel de eer van de beste ploeg van de avond. 

 

 

Wat is er te doen bij Gymnastiekvereniging NGVW?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer
Mogelijk nieuw aanbod turnen

Mogelijk nieuw aanbod turnen

Juf Geanne is van plan turnen te gaan geven op dinsdagmiddag. Vind jij het leuk…

 
Bolchrysanten actie

Bolchrysanten actie

U kunt tot maandag 14 september weer mooie grote bolchrysanten bij ons bestellen…