Fietsen

Westerlee is gelegen aan de NAP-route of LF9. Dit is een langeafstand fietsroute in Nederland tussen Bad Nieuweschans en Breda. De route is ongeveer 445 kilometer lang en daarmee de langste LF-route van Nederland. De route loopt ongeveer op de hoogte van het Normaal Amsterdams Peil. Onderstaande de website waar meer informatie te vinden is over de LF9.

LF9 NAP route

 

Westerlee maakt ook deel uit van de fietsknooppuntenroute van de provincie Groningen. Met behulp van onderstaande fietsrouteplanner en met behulp van diverse borden langs de route is een fietstocht te plannen. Knooppunt 91bv. ligt naast Landgoed Westerlee, tegenover de camping. 

Fietsknooppunten Routeplanner

 

Bent u op zoek naar andere routes, kijk dan eens op de site van het Routebureau Groningen waar een groot aantal fietsroutes aangeboden worden.

Fiets routes Groningen

of op de site van RouteYou:

RouteYou Oldambt

Ook de ANWB heeft een route uitgezet in onze regio, de Oldambt fietsroute. Startpunt is bij knooppunt 93, naast Hessels Zeefbanden, Halteweg 10. Hieronder kunt u de route downloaden:Natuurlijk kunt u zelf ook een route of fietstocht samenstellen. De afstand tussen het centrum van Westerlee en Winschoten is ongeveer 5 kilometer. De route naar Scheemda is 4 kilometer en naar Veendam 11 kilometer.