De Westerlink

Over De Westerlink

Drie keer per jaar verschijnt er in Westerlee en directe omgeving een magazine met nieuws en informatie over activiteiten en verenigingen in ons dorp. De Westerlink wil een LINK, verbinding, vormen tussen alle organisaties die binnen Westerlee actief zijn én de inwoners. Daarnaast wil het gasten die verblijven in Westerlee een handvat bieden wat ons dorp en omgeving te bieden heeft. Op deze manier wil de Westerlink een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Westerlee.

De Westerlink verschijnt eind maart/begin april, direct na de zomervakantie en eind november/begin december. De activiteitenwerkgroep Westerlee (SAWW) verzorgt vlak voor de zomervakantie een feestkrant met daarin het programma van de jaarlijkse feestweek en het laatste nieuws van de verenigingen.

Verenigingen en andere nof-profit organisaties in Westerlee kunnen gratis hun nieuws en mededelingen laten plaatsen in de Westerlink.

Op het Digitale Dorpsplein treft u een aantal van de laatste uitgaven van de Westerlink aan. Klik op onderstaande knop om direct naar de on-line versie van de Westerlink te gaan. Een inhoudsopgave van alle Westerlinken kunt u hieronder downloaden. Wilt u een oud exemplaar van de Westerlink ontvangen? Dan kan dat tegen een vergoeding van € 1,50 per exemplaar, exclusief verzendkosten. Stuur hiervoor een mail naar bovenstaand mailadres of neem telefonisch contact op met de redactie.

Wilt u meer weten over de Westerlink of adverteren in onze uitgave neem dan contact op met de redactie.

De Westerlink

 

Wat is er te doen bij De Westerlink?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer
Westerlink 26 online op Digitaal Dorpsplein Westerlee

Westerlink 26 online op Digitaal Dorpsplein Westerlee

Westerlink nummer 26 is nu ook online te bekijken op het Digitaal Dorpsplein Wes…

 
Binnenkort in de brievenbus: Westerlink 22!

Binnenkort in de brievenbus: Westerlink 22!

De nieuwe Westerlink ligt bij de drukker. Binnenkort kunnen de inwoners van West…