Terug naar Vereningen

Westerlee komt dit najaar in aanmerking voor subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen

Gepubliceerd op:
Westerlee komt dit najaar in aanmerking voor subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen

In de Kabinetsreactie naar aanleiding van de Parlementaire enquête staat dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de regeling Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) wil uitbreiden met 28 postcodes. Dat betekent dat er zo’n 15.000 extra adressen in Groningen in aanmerking komen voor deze subsidie van € 10.000. De subsidie is bedoeld voor woningen die niet in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen zitten, maar wel in het gebied staan waar de waardedalingsregeling geldt. Verder is in de Kabinetsreactie te lezen dat er moet worden nagedacht over het inrichten van een gezamenlijk steun- en informatiepunt van IMG, NCG en SNN.

Zodra de uitbreiding van de subsidieregeling VVG is vastgesteld en bekend is per wanneer en hoe de subsidieregeling opengesteld wordt informeren we je hierover via onze website. 

Wil je weten met welke postcodes de subsidie VVG precies uitgebreid wordt? Of kom je nu al in aanmerking voor de VVG en wil je een aanvraag doen? Ga dan naar: www.snn.nl/vvg10000.

De subsidieregeling zal na besluitvorming naar verwachting dit najaar opengesteld worden. Westerlee is één van de 28 postcodes waar de nieuwe regeling voor gaat gelden!

Snuffelmarkt in Tuin van Labyrint

Snuffelmarkt in Tuin van Labyrint

Zaterdag 30 september wordt er een snuffelmarkt in de Tuin van Labyrint aan de H…

 
Erik Hulsegge in De Tille

Erik Hulsegge in De Tille

Oud Westerleeër Erik Hulsegge, bekend van o.a. RTV, komt op zaterdag 30 sep…