Terug naar Vereniging Dorpsbelangen Westerlee

Vereniging Dorpsbelangen zoekt nieuwe bestuursleden

Gepubliceerd op:
Vereniging Dorpsbelangen zoekt nieuwe bestuursleden

Het bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen is op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor de leefbaarheid van ons dorp. Het bestuur kent op dit moment slechts 3 leden dat is te weinig om als volwaardig bestuur te kunnen opereren. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder!

Vind jij het leuk om je in te zetten voor de leefbaarheid van ons dorp? Dan hebben wij wellicht een leuke functie binnen het bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen voor jou. Ook als je eerst eens bij ons 'in de keuken' wilt kijken dan ben je welkom.

WIj vergaderen maandelijks in de Steunstee en bespreken onderwerpen die over de leefbaarheid van ons dorp gaan. Een overzicht van lopende zaken vind je op onze site onder "Actuele onderwerpen".

Momenteel zitten we met 3 personen in het bestuur en kunnen we gelet op deze minimale bezetting alleen maar 'op de winkel passen'. Nieuwe onderwerpen uit onze dorpsvisie blijven daardoor helaas liggen en dat betreuren wij.

Geïnteresseerd? Of wil je meer weten over deze oproep? Meld je dan aan via secretarisdorpsbelangen@westerlee.nl of neem contact op met onze vice-voorzitter Rense Louwes op 06-8012 2255.

Fruitoogstdag in Blauwestad

Fruitoogstdag in Blauwestad

Laat fruit uit eigen tuin persen of pluk fruit ter plekke.

 
Extra informatieavonden snel internet buitengebied

Extra informatieavonden snel internet buitengebied

GlasDraad organiseert extra informatieavonden over snel internet. Voor Westerlee…