Terug naar Vereningen

Op-StapBus Zuidoost – Groningen biedt een kennismakingstocht aan

Gepubliceerd op:
Op-StapBus Zuidoost – Groningen biedt een kennismakingstocht aan

De Stichting Op-StapBus is een vrijwilligers organisatie die de mobiliteit van 55+’ers voor sociaal contact bevorderd om deel te kunnen blijven nemen aan het maatschappelijk leven.

De Op-StapBus geeft elke 2 maanden een programmaboekje uit met uitstapjes die bestaan uit musea, winkelen, rondtochten, en meer. Gezellig met elkaar eten of een activiteit zoals bowlen of een bingo. Een rondvaart in Friesland, het bezoeken van een waddeneiland of een duitse stad bezoeken. We bieden als voordeel dat we u thuis ophalen en ook weer thuis afzetten. Wij rijden met 9 persoons bussen, waardoor u met een klein gezelschap reist.

Naast dagactiviteiten bieden we ook meerdaagse reizen aan. Bijvoorbeeld een 3 daagse reis naar Hamburg, een 5 daagse cruise over de Rijn, een 5 daagse reis naar Sauerland en een kerstreis naar Valkenburg.

Wij rijden in de gemeenten: Oud-Menterwolde, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde.

Nu de lente eraan zit te komen, met hopelijk mooie dagen, is het heerlijk om weer ErOpUit te gaan. Wij geven nu aan ongeveer 1000 klanten een boekje en met ongeveer 55 vrijwilligers proberen we elke dag er weer iets onvergetelijks van te maken. 

Wij willen meer mensen de kans geven om kennis te maken met ons aanbod van uitstapjes en organiseren daarvoor een kennismakingstocht op 20 april 2024. Deze kennismakingstocht is bedoeld voor mensen die graag eens willen ervaren hoe het is om met de Op-StapBus op pad te gaan. We zullen de dag invullen om u een fijne Op-StapBus ervaring te geven. Voor meer informatie of opgeven kan via 0597 – 59 17 48 of info@opstapbus.nl.

 

 

 

 

  

Oldambt Verwarmt helpt Westerlee tijdens Waarmteweek met energie besparen

Oldambt Verwarmt helpt Westerlee tijdens Waarmteweek met energie besparen

Van 15 tot en met 19 april kunt u hulp krijgen om energie te besparen. Het proje…

 
Bloemenactie SAWW

Bloemenactie SAWW

Ook dit jaar zijn er weer Geraniums en Hanging Baskets bij de SAWW te bestelle…