Terug naar Gemeente Oldambt

Wat vind jij van zonneparken en kleine windmolens?

Gepubliceerd op:
Wat vind jij van zonneparken en kleine windmolens?

Ga je liever voor zonne-energie? En dan een groot park of juist meer verspreid? Of toch een kleine dorpsmolen? En waar moet dat dan komen? Laat ons weten hoe jij vindt dat we duurzame energie in onze gemeente moeten opwekken. Vul nu de enquete van de gemeente in door op deze link te klikken.

De energie die we gebruiken wordt steeds meer op een duurzame manier opgewekt. Dat is nodig, omdat we minder CO2 moeten uitstoten en omdat we van het aardgas af willen. In Oldambt werken we aan een nieuw beleid rondom zonneparken en windmolens. En daar willen we jou – als inwoner of ondernemer – graag bij betrekken!

Wat vind jij van zonneparken en windmolens? En zijn hiervoor geschikte plekken in het Oldambt? Wat moet er tegenover staan als er een zonnepark in jouw buurt komt? Laat het ons weten! We nemen jouw mening mee bij het ontwikkelen van ons beleid op het gebied van zonneparken en windmolens, want dat beleid hebben we nog niet. En zonder beleid kunnen we als gemeente geen beslissingen nemen over project- en vergunningaanvragen voor het bouwen van zonneparken en windmolens.

Alvast hartelijk dank voor je deelname!
Gemeente Oldambt
 

STILO Oldambt van start!

STILO Oldambt van start!

Inwoners van Oldambt met een initiatief dat bijdraagt aan een betere leefomgevin…