Terug naar Gastenverblijf GArSTVRIJ

Ontmoet Antje het kruidenvrouwtje

Gepubliceerd op:
Ontmoet Antje het kruidenvrouwtje

Terug naar 1568


Antje het kruidenvrouwtje is vlak bij de B&B brandnetels en andere kruiden aan het plukken. Wil je haar ontmoeten? Start dan direct vanaf het erf met een ontspannende wandelling door het natuurgebied de Garst. Het is een avontuurlijke tocht met historische routepalen en beleefplekken. De tocht is voor jong en oud. Bij de route hoort een mooi vormgegeven routeboekje dat o.a. bij ons te koop is. Tevens is er een “beleefroute-app” te downloaden die u rondleid tijdens uw wandelroute. Door enkele bijzondere ontmoetingen onderweg ontdek je hoe het leven destijds was en hoe het landschap bijdroeg aan de historische overwinning van het Staatse leger op de Spanjaarden. De verhaallijn wordt gedragen door twee personages, Tammo en Trijntje, die je meenemen in de geschiedenis. Trijntje neemt je mee door de Garst en Tammo neemt je mee naar de Hoogte in Heiligerlee.

Verwijzing: Klik voor aanvullende informatie over de Beleefroute en het downloaden van de App op het kopje Toerisme en kijk bij "Actief zijn" en "Wandelen" 

Tip 1: Tijdens het seizoen kunnen wandelaars gebruik maken van de RUSTPUNT faciliteiten.

Tip 2: De route is het gehele jaar te benutten, maar in de winter en het voorjaar kunnen de paden drassig zijn. Laarzen of stevige schoenen wordt dan ook aangeraden.