Restaurant Landgoed Westerlee

Over Restaurant Landgoed Westerlee

Welkom bij restaurant Landgoed Westerlee

De keuken van Landgoed Westerlee is klassiek en Frans georiënteerd. Onze menukaart biedt u gerechten welke bereid zijn met verse ingrediënten, zo veel mogelijk regionaal. Naast onze menukaart beschikken wij over een wijnkaart voorzien van speciaal geselecteerde wijnen, onze restaurantbrigade adviseert u graag. Uiteraard kunt u zich ook laten verrassen met een bijpassend wijnarrangement.

 

De Brasserie

De Brasserie gelegen in de voormalige Graanschuur van de boerderij met zijn karakteriële kenmerken als de originele boerderij ramen en vierkante binten is de plek voor het Bourgondisch ontbijtbuffet, een heerlijke lunch en de High Tea. De brasserie is 7 dagen per week geopend.

 

Het Voorhuis

Het voorhuis bestaande uit sfeervolle, authentieke, seizoen gerichte kamers in Jugendstil stijl uit 1910 en een lichte, romantische serre zijn de plek voor een (besloten) privé of zakelijk diner.

Het voorhuis is 7 dagen per week geopend voor een diner.

 

Het Terras

In de zomermaanden, wanneer het weer het toelaat, kunt u genieten op ons terras. Een bijzonder mooie en beschutte plek om heerlijk tot rust te komen of gezellig bij te kletsen met vrienden of familie. Uiteraard kunt u hier ook een lunch, high tea of diner nuttigen.

 

Wat is er te doen bij Restaurant Landgoed Westerlee?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer
Paasbrunch of Paasdiner bij Landgoed Westerlee

Paasbrunch of Paasdiner bij Landgoed Westerlee

Op 9 april kunt u weer genieten van een heerlijke Paasbrunch bij Landgoed Wester…

 
Paasbrunch box Landgoed Westerlee

Paasbrunch box Landgoed Westerlee

Hoe Pasen dit jaar ook gevierd gaat worden.. U kunt met de hele familie genieten…