Dakdekkersbedrijf Drenth

Over Dakdekkersbedrijf Drenth

Wij zijn een rietdekkersbedrijf uit Westerlee dat zich richt op het nieuw dekken, onderhouden en repareren van rieten daken. Daarbij zijn wij werkzaam op allerlei soorten daken: van kleine boerderijen tot grote villa's. Geen enkel dak is hetzelfde en dat is nu net wat het werk van rietdekker zo mooi maakt: de uitdaging om van elk uniek dak een succesvol project te maken.

Wij werken nog volgens de ambachtelijke methodes en geloven in riet als natuurproduct. U zult bij ons geen chemicaliën tegenkomen. Wij spuiten dan ook geen daken in met allerlei agressieve middelen, maar onderhouden de daken en inspecteren jaarlijks. Naast hele daken, levert RBD ook tuinhuizen en priëlen met een rieten kap. Niets daarvan is kant-en-klaar: alles is handgemaakt en kan geheel aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. 

Is uw rieten dak aan vervanging toe? Behoeft uw dak onderhoud? Wilt u bij uw rietgedekte huis een passend tuinhuis? Heeft u een pannen dak en denkt u er over om over te gaan op riet? Dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit verplicht u nog tot niets. Wij kunnen voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen desgewenst een passende offerte voor u maken.   

Wat is er te doen bij Dakdekkersbedrijf Drenth?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer